KREATIVINDSIGT.DKKreativIndsigt
med Lydhealing og Meditation
 
   FORSIDE LYDHEALING OMNITERAPI SJÆLEREJSE MEDITATION KURSER REJSER INFORMATION  
 

Lydworkshop

Meditativ maler kursus

Meditation for begyndere

Meditation AOF

 
  

Meditation AOF 2018

I vores ofte hektiske liv er det essentielt at finde et rum, hvor vi kan fyldes op, slappe af i sindet og tankerne og komme i kontakt med et fredfyldt sted i os. Det giver dette meditationsforløb dig mulighed for.

Mange undersøgelser viser, at meditation har mange gavnlige effekter på både krop og sind. Når du mediterer kan du opleve, at du øger din koncentration og nærvær, at du får bedre kontakt til dine følelser og din krop og at du åbner op til en kreativ tilgang til verden. Meditation har ligeledes vist sig at være effektiv i forebyggelse af stress.

På dette kursus vil vi arbejde med korte meditationer, som vil give dig oplevelsen af, hvad det vil sige at meditere på en let tilgængelig måde. Du vil blive introduceret for meditationer, som du let kan arbejde videre med hjemme hos dig selv. Vi vil bruge musik og lyd som hjælp til afspænding af krop og sind.

Kurset er velegnet til både nybegyndere og folk som ønsker ny inspiration til deres meditationspraksis.

Meditationshold 2018:

Begyndere: mandag kl.19.30, onsdag kl. 14.30-16
Fortsætter: tirsdag kl.19.30-21.15, onsdag kl. 12.50-14.20
Holdstart januar og april samt sept. Se nærmere datoer på AOF Rødovres hjemmeside.
Tilmelding igennem AOF Rødovre

Ved spørgsmål er du velkommen til at ringe på 29804460


Deltager pĂĄ kurset skriver:

For tre ĂĄr siden begyndte jeg at udforske meditation - og mindfulness. Det sidste ĂĄr har jeg gĂĄet pĂĄ Christels meditationshold, og her kom jeg i gang med at meditere dagligt.
Jeg fandt ud af at min daglige meditation gav mig noget! Jeg begyndte simpelthen at se verden pĂĄ en lidt anderledes mĂĄde.
Gennem meditation og mindfulness på Christels hold, har jeg lært en hel ny måde at arbejde med mig selv på. Hvordan jeg kan observere mine følelser, tanker og kropsfornemmelser– uden altid at forfølge dem, og ligge mærke til mine reaktioner på følelser og tanker. Christel har lært mig hvordan ingen følelser er endelige, at jeg gennem accept og anerkendelse i meditationen, kan få de følelser, som bevæger sig gennem mig lige nu - til at forandre sig til noget andet. Der findes stor frihed og fred inde i følelserne, - hvis jeg tillader dem, at være lige som de er.
Det er svært at sige helt præcist hvad meditation gør for den enkelte. Meditationen i sig selv giver mig tid i hverdagen, til bare at mærke uden at dømme. Men det er de 23 timer jeg ikke direkte lave siddende meditation, jeg kan mærke de store fordele.
Jeg er bedre til at koncentrere mig og være til stede i nuet, jeg sover godt om natten. Jeg oparbejder større medfølelse og forståelse for mig selv og mine medmennesker. Min krop er ikke så følsom over for stress og uro. Min kreativitet er vokset og jeg føler mig mere fokuseret, og i balance. Jeg kan selv bestemme hvordan jeg møder verden!
Det er jo mange fordele! Og for de fleste vil bare en af fordelene være god grund til at meditere!

Jeg kan på det varmeste anbefale Christels meditationsgrupper! Christel er en nærværende, engageret, medfølende og dygtig underviser. Hun har en positiv, smittende rolig facon og der er altid en tryg og rar stemning på holdet. Christel er meget opmærksom på gruppens og den enkeltes behov, og guider en trygt gennem de forskellige meditationer. På den måde er der mulighed for at plukke og vælge ud hvilke meditationer der tiltaler en i forhold til andre, og arbejde videre med dem hjemme, - hvis man har lyst.
( Mia 38 år, Rødovre )

 .
  
 
 
 
 
 
      
Facebook
Tilmeld dig gruppen kreativIndsigt pĂĄ Facebook og bliv opdateret nĂĄr der er nye kurser pĂĄ vej.


 
 
      
Tilmeld til Kursus
Klik her for at tilmelde dig til et kursus 
Nyttige links:
Kreativindsigt.dk samarbejder med Dyssekilde yogacenter
www.dyssekildeyoga.dk