KREATIVINDSIGT.DKKreativIndsigt
med Lydhealing og Meditation
 
   FORSIDE LYDHEALING OMNITERAPI SJÆLEREJSE MEDITATION KURSER REJSER INFORMATION  
 

Lydworkshop

Meditativ maler kursus

Meditation for begyndere

Meditation AOF

 
 Flere sider ->  1     2     

Ă…ben meditation i naturen

Har du længe gået og tænkt på at du skulle prioritere tid for dig selv. Hvor du kunne fordybe dig, mærke indad, og blive ladet op?

Når vi meditere i naturen sammen, skaber vi et helt særligt rum for fordybelse og healing. Vi vil tage udgangspunkt i at åbne sanserne for lyde, dufte og fornemmelser i naturen. Og arbejde med let tilgængelige guidede meditationer, bla. andet visualiseringer, energiøvelser samt lydmeditationer.

Både nybegyndere og folk som har mediteret før kan deltage på kurset.

Tidligere deltagere udtaler:

”Christels undervisning har været meget inspirerende og lærerig for mig. Hun formidler flere værktøjer i at meditere og det gør at det bliver helt spændende at meditere. Hun har lært mig at mærke efter og jeg føler en større balance og dybde i mig selv og jeg er blevet mere glad og fredfyldt. Jeg meditere nu ½ time hverdag, jeg kan simpelthen ikke lade være ” (Aase Barlebo, Hundested)


"Meditation hos Christel har åbnet mine øjne for nogle helt nye og smukke dimensioner af livet. Vi har lavet forskellige, inspirerende meditationer, som jeg nu bruger i hverdagen. De har givet mig en dybere forståelse af mig selv og har lært mig at give slip og bare være - både alene og i samværet med andre " (Caroline, Lyngby)

Nye datoer pĂĄ vej. .
 Flere sider ->  1     2     
 
 
 
 
 
      
Facebook
Tilmeld dig gruppen kreativIndsigt pĂĄ Facebook og bliv opdateret nĂĄr der er nye kurser pĂĄ vej.


 
 
      
Tilmeld til Kursus
Klik her for at tilmelde dig til et kursus 
Nyttige links:
Kreativindsigt.dk samarbejder med Dyssekilde yogacenter
www.dyssekildeyoga.dk