KREATIVINDSIGT.DK
   FORSIDE LYDHEALING KROPSTERAPI SJÆLEREJSE MEDITATION KURSER INFORMATION  

 

Lydworkshop

Åben meditation

Kvindegruppe

Meditation i naturen

Nytårsmeditation

 
  

Åben meditation i Hareskoven

Har du længe gået og tænkt på at du skulle prioritere tid for dig selv. Hvor du kunne fordybe dig, mærke indad, og blive ladet op?

Når vi meditere i naturen sammen, skaber vi et helt særligt rum for fordybelse og healing.
Vi vil tage udgangspunkt i at åbne sanserne for lyde, dufte og fornemmelser i naturen.
Vi vil udforske naturens yderside og inderside. Således at vi er åbne for de energier og bevidstheder (devaer, sidhe (elvere), eller andre naturvæsener) vi har mulighed for at møde når vi er stille og nærværende.

Via forskellige øvelser, guidede meditationer, lyd og bevægelse med naturen i centrum, vil vi åbne os til livet i og omkring os.

Tilmelding klik her

Sted: Hareskoven. Vi mødes på p-pladsen v. Bryggeriet Skovlyst.
Medbring: tæppe, pude til at sidde på og en vandflaske.

Hvis du ikke har mulighed for selv at kører derud, kan vi arrangere samkørsel, bare giv mig besked.

Jeg glæder mig til at se dig.


Tidligere deltagere udtaler:

Aase Barlebo, Hundested skrev:
Christels undervisning har været meget inspirerende og lærerig for mig. Hun formidler flere værktøjer i at meditere og det gør at det bliver helt spændende at meditere. Hun har lært mig at mærke efter og jeg føler en større balance og dybde i mig selv og jeg er blevet mere glad og fredfyldt. Jeg meditere nu ½ time hverdag, jeg kan simpelthen ikke lade væreCaroline, Lyngby skrev:
Meditation hos Christel har åbnet mine øjne for nogle helt nye og smukke dimensioner af livet. Vi har lavet forskellige, inspirerende meditationer, som jeg nu bruger i hverdagen. De har givet mig en dybere forståelse af mig selv og har lært mig at give slip og bare være - både alene og i samværet med andre


Cecilie, Østerbro skrev:
Vi gik ind i skoven, lyttende til vinden og lyden af vores fødder mod skovbundens elastiske underlag. Det var dejligt at gå her i stilhed sammen. Snakken havde ellers været lystig mellem os i bilen på vej her ud. Men nu var det som om at skovens blotte tilstedevær lagde en helt naturlig og velkommen dæmper.

Christel ledte os til en smuk lysning hvor vi slog os ned i en cirkel i det bløde mos. Hun bad os lukke øjnene og stilheden skærpede sanserne med det samme – duften af harpiks og fugtig jord, lyde fra fugleliv, fly og forbipasserende børn og følelsen af vinden mod mine kinder. Alt blev taget helt ind. Og alt var velkomment.

Den næste tid skulle jeg ikke andet end sidde her, med højt til loftet, "pakket ind i vat" i form af uldtæpper, puder og blød skovbund. Jeg skulle ikke nå noget, bare være, lige her og slappe af. Imens jeg lod mig guide af Christels bløde stemme – ud på eventyr i nærvær med mig selv i ét med naturen.

Det blev en smuk rejse denne torsdag aften mens mørket stille faldt på. Roligt blev vi vejledt til at lytte og finde svar i naturen. Det helt særlige for mig var at svarene kom uventede steder fra, fra et stort gammelt træ med flydende harpiks ned over stammen, fra en kogle og et gulnet blad i skovbunden. Vi var alle forundrede over hvor stor viden naturen rummer, og hvordan den møder os lige der hvor vi søger støtte og hjælp. Det eneste vi skulle var at overgive os i tillid og give os selv tid og ro til at lytte indefra. Wauw!

Da jeg kom hjem var det med en dejlig opfyldt følelse af frihed og kærlighed til naturen, til mig selv og til verden omkring mig. Med en glæde over at have lyttet, virkelig lyttet og taget hånd om det som bankede på i mig.

Tak skønne Christel for at vise mig vej her hen
 .


Kursus fakta
 
Adresse Skovlystvej 2
3500 Værløse
 

Kursus pris 250 kr.  

Kursus dato Tidspunkt  
20. september 2018 kl. 1730 - 2000  
 
1 kursus dag, Her af 1 dag allerede afholdt, Ialt 2.5 timer

  
 
 
christel
 
skov
 
 
      
Facebook 
Tilmeld dig gruppen kreativIndsigt på Facebook og bliv opdateret når der er nye kurser på vej.
klik her
 
 
      
Tilmeld til Kursus 
Klik her for at tilmelde dig til et kursus 
 
      
Tilmeld nyhedsbrev 
klik på dette link for at tilmelde dig nyhedsbrev
http://eepurl.com/vX_vj
 
Nyttige links:
Kreativindsigt.dk samarbejder med Dyssekilde yogacenter
www.dyssekildeyoga.dk