KREATIVINDSIGT.DK
   FORSIDE LYDHEALING KROPSTERAPI SJÆLEREJSE MEDITATION KURSER INFORMATION  

 

Transport

Kontakt

Profil

Gavekort

 
  

Hvem er jeg?

Jeg hedder Christel Schneidermann. Jeg er bosat i Rødovre med min mand og vores to børn.

Med en baggrund som Cand. mag. med Psykologi fra RUC i 2003 har jeg en grundindsigt i mange forskellige psykologiske og terapeutiske retninger. Jeg har altid haft min store interesse og drivkraft inden for det at forstå menneskets natur dybere.

Min personlige udviklingsrejse startede igennem drømmetydning og meditation i 1988, hvor jeg startede med at udforske mig selv på et dybere plan. Jeg deltog blandt andet i drømme- og udviklingsgrupper i 8 år, som for mig var springbrættet til yderligere følelsesmæssig og åndelig fordybelse.

Rejsen førte mig videre til at arbejde med lyd, stemme og billedligt udtryk igennem den kreative kraft. Her fik jeg stor inspiration fra Majbritte Ulrikkeholm og deltog blandt andet som hjælper på hendes kurser i en årrække. Jeg lærte, hvordan jeg kan arbejde med følelsesmæssige tilstande, så de bliver udtrykt kreativt, eksempelvis i form af billeder, lyd eller ord.
Denne erfaring bruger jeg nu dagligt i arbejdet med mig selv og andre mennesker.

Healingen fik jeg for alvor taget hul på ved mødet med en buddhistisk munk Bhante Seelagawesi fra Sri lanka i 2005. Her blev jeg introduceret til en speciel healingsmetode 'Indocrine healing', som han selv har udviklet. Siden har jeg arbejdet intensivt med healingen og taget en healingsuddannelse. Nu bruger jeg mine forskellige erfaringer med healingen til at sammesætte min egen personlige healing, hvor jeg benytter mig af både lyd og berøring.

Via munken er de buddhistiske tanker blevet en integreret del af mit liv, uden jeg dog vil kalde mig buddhist. Jeg har fået megen inspiration af buddhistiske meditationer og chants, som jeg oplever har en stor effekt på både krop og sind. Jeg har erfaret, hvordan opmærksomhed og nærvær ved alting i livet kan fylde mig med uanet glæde og overflod, og jeg øver mig dagligt i denne praksis.

I 2006 blev yogaen en integreret del af min spirituelle praksis. Min oplevelse var, at min krop bare sagde JA, hver gang jeg havde lavet yoga, og at mit sind samtidig gav en bonus ved at blive afslappet og i flow. Jeg bruger nu yogaen dagligt til at afspænde, styrke og smidiggøre min krop og mit sind. Jeg har erfaret hvordan krop, sind og ånd er uadskillelige. Med andre ord skal alle dele være i balance, hvis du ønsker at gå den spirituelle vej.

I 2012 blev jeg uddannet i at føre folk på sjælerejser. En mulighed for at få en dyb indsigt og forståelse omkring vigtige områder i livet, set udfra sjælens perspektiv. En uddannelse som har lært mig ydmyhed omkring livet og åbnet op for anderledes oplevelser af livet, døden og hvad der er på den anden side.

I 2014 har jeg færdiggjort en kropsterapeutisk uddannelse hos to Israelske terapeuter, som arbejder med forholdet mellem krop, sind og ånd.
Den terapeutisk metode lægger vægt på hvordan vi finder ind til kernen i os selv, hvor vi altid er hele og hvordan vi kan rumme både det lyse og mørke i både os selv og andre. Derfor navnet Omniterapi, fordi Omni betyder hel.

Jeg har haft flere ugentlige hold i meditation på AOF Rødovre i en periode på 5 år( fra 2014-2018).

I 2018 har jeg taget en Sidheguide uddannelse hos Søren Hauge og Sussie L Nielsen, som tager udgangspunkt i naturspiritualitet og at åbne op til glemte krafter indeni os selv ved hjælp af naturen.

Jeg føler mig meget heldig ved, at få lov til at give de erfaringer videre, som jeg fået i mit over 25 årige spirituelle arbejde og glæder mig til at dele dem med dig! .
  
 
solnedgang
 
 
 
 
      
Facebook 
Tilmeld dig gruppen kreativIndsigt på Facebook og bliv opdateret når der er nye kurser på vej.
klik her
 
 
      
Tilmeld til Kursus 
Klik her for at tilmelde dig til et kursus 
 
      
Tilmeld nyhedsbrev 
klik på dette link for at tilmelde dig nyhedsbrev
http://eepurl.com/vX_vj
 
Nyttige links:
Kreativindsigt.dk samarbejder med Dyssekilde yogacenter
www.dyssekildeyoga.dk